Αστάρι Νεφτιού Fixdur Zeus Paints

Αστάρι Νεφτιού FIXDUR

Περιγραφή

Ακρυλικό αστάρι διαλύτου ιδανικό για χρήση σε εξωτερικές επιφάνειες

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λόγω της σύνθεσής του διεισδύει σε πορώδεις επιφάνειες όπως στόκοι, σοβάδες, παρετίνες, γυψοσανίδες, κόλλες, τσιμεντένιες, τούβλα, τοίχους βαμμένους με παλαιά χρώματα και τις οποίες ισχυροποιεί. Μειώνει την απορροφητικότητα των επιφανειών αυτών και εξοικονομείται έτσι σημαντική ποσότητα τελικού χρώματος. Επιπλέον ενισχύει την πρόσφυση της επομένης στρώσης.

Είναι ειδικό για χρήση ως αστάρι και για μόνωση ταρατσών.

Το αστάρι FIXDUR συνιστάται αντί του παραδοσιακού τρόπου ασταρώματος με λινέλαιο, γιατί στεγνώνει γρήγορα και δεν κιτρινίζει με το πέρασμα του χρόνου ή αντί της χρήσης ασταριού πλαστικού, γιατί επιτυγχάνεται καλύτερη διείσδυση, πρόσφυση και αντοχές στα αλκάλια. Δουλεύεται μαλακά και απλώνει θαυμάσια.

Εφαρμογή: Είναι προϊόν έτοιμο προς χρήση και εφαρμόζεται με πινέλο, ρολό ή πιστόλι. Τα εργαλεία πλένονται με white spirit ή νέφτι.

Στέγνωμα: 6-8 Ώρες

Απόδοση: 4-7 m2/lt, εξαρτάται από την απορροφητικότητα του υποστρώματος

Προετοιμασία Υποστρώματος

Το υπόστρωμα χρειάζεται τρίψιμο και ξεσκόνισμα. Επιφάνειες σαθρές ή επιχρισμένες με ασβέστη ή κόλλα, χρειάζονται μια στρώση με αστάρι FIXDUR για να αποκατασταθούν και να κατόπιν να βαφτούν με οποιοδήποτε πλαστικό χρώμα ZEUS PAINTS.

image
  • Ελεκίστρα, Πάτρα, 26500, Ελλάδα
  • +30 2610 641 648