Η Εταιρεία Μας

H εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1994 στην περιοχή Ελεκίστρα Πατρών και εδώ και 25 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών και των βιομηχανικών χρωμάτων.

Η αφοσίωσή μας στον τομέα της παραγωγής χρωμάτων λειτουργεί ως κίνητρο σε ό,τι κάνουμε, έτσι ώστε, σε συνδυασμό με μια συνεχή καινοτομία, να καταβάλλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια βελτίωσης σε όλες τις πτυχές της εταιρείας μας, από την παραγωγική διαδικασία έως την εξυπηρέτηση πελατών.

Στόχος μας είναι η προσφορά ιδανικών και εξατομικευμένων λύσεων για οποιαδήποτε ανάγκη βαφής των συνεργατών μας. Για εμάς, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Από απλές λύσεις, όπως το βάψιμο ενός εσωτερικού χώρου, έως πιο εξειδικευμένες, όπως η βαφή μιας επιφάνειας που υπόκειται σε συνεχείς δυσμενείς συνθήκες, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε την κατάλληλη λύση για να προστατεύσουμε και να ομορφύνουμε τον χώρο γύρω σας.

Οι Αξίες Μας

Καινοτομία

Για τη δημιουργία νέων προϊόντων και νέων εμπειριών για τους συνεργάτες μας.

Αφοσίωση

Στην προσπάθεια μας απόκτησης ενός όλο και μεγαλύτερου μεριδίου αγοράς, ξεκινώντας από την ατομική εξέλιξη του προσωπικού εντός της εταιρείας μας.

Αξιοπιστία

Αξιόπιστες λύσεις που διαρκούν ακόμη και σε βάθος χρόνου.

Φιλοδοξία

Μας οδηγεί καθημερινά στο να καταβάλλουμε μια αδιάκοπη προσπάθεια για μια ευέλικτη και θαρραλέα εξέλιξη, καθώς και για την προσφορά εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε ένα όλο και ευρύτερο κοινό.

Σεβασμός

Στις απαιτήσεις των συνεργατών μας αλλά και στο περιβάλλον.

Εξατομικευμένες λύσεις

Αντιμετωπίζουμε κάθε ανάγκη ξεχωριστά. Έτσι καταφέρνουμε να προσφέρουμε τις βέλτιστες λύσεις για όλους, είτε αρχάριους είτε επαγγελματίες.

image
  • Ελεκίστρα, Πάτρα, 26500, Ελλάδα
  • +30 2610 641 648