Αστάρι Πλαστικού Zeus Paints

Ακρυλικό Αστάρι Νερού

Περιγραφή

Διαφανές υπόστρωμα Ακρυλικής βάσεως, με ισχυρή πρόσφυση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ακρυλικό αστάρι νερού για τοίχους, με ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη διεισδυτικότητα.

Είναι άοσμο, φιλικό για τον χρήστη και το περιβάλλον, ιδανικό για εσωτερικούς χώρους και κυρίως για κλειστούς χώρους που κατοικούνται.

Είναι κατάλληλο για την προετοιμασία καινούργιων επιφανειών που βάφονται με πλαστικά χρώματα, όπως σοβάς, μπετόν, τούβλα, ασπατουλάριστοι τοίχοι. Επιπλέον ισχυροποιεί και μονώνει πορώδεις επιφάνειες βαμμένες με ασβέστη, κόλλα ή χαμηλής ποιότητας παλαιά χρώματα και εξασφαλίζει εξαιρετική πρόσφυση και άπλωμα για το τελικό χρώμα.

Καλύπτεται τέλεια κατά την επαναβαφή, ακόμα και με λευκές ή παστέλ αποχρώσεις.

Εφαρμογή: Εφαρμόζεται ένα χέρι αστάρι πλαστικού, αραιωμένο έως 50% με καθαρό νερό. Για πολύ απορροφητικές επιφάνειες εφαρμόζεται αναραίωτο. Εφαρμόζεται με ρολό, πινέλο ή πιστόλι. Η επεξεργασία όπως τρίψιμο, καθαρισμός με φλόγα κλπ. βαμμένων επιφανειών μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνη σκόνη και/ή αναθυμιάσεις. Να εργάζεστε καλά σε αεριζόμενο χώρο. Χρησιμοποιείται απαραιτήτως κατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας.

Στέγνωμα: Αφήνεται να στεγνώσει σε θερμοκρασία από 10°C έως 35°C. Στεγνώνει στην αφή σε 1 ώρα και επαναβάφεται μετά από 4 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (θερμοκρασία, υγρασία).

Απόδοση: 10-15 m²/l ανά στρώση, εξαρτάται από την απορροφητικότητα της επιφάνειας και το ποσοστό αραίωσης

Προετοιμασία Υποστρώματος

Οι επιφάνειες θα πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά.

image
  • Ελεκίστρα, Πάτρα, 26500, Ελλάδα
  • +30 2610 641 648